Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domek Letniskowy

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Ola
Dodano: 2017-06-25
Pobyt od: 2017-06-18 do 2017-06-25 IP: xx.248.177.12
 
 
    

Byliśmy w tym domku w czerwcu. Domek świetny, dużo miejsca, funkcjonalnie wyposażony (niczego nie brakowało!). Domek położony w pięknej okolicy (las) - malowniczo nad jeziorkiem. Do naszej dyspozycji byl praywatny pomost. Przy domku jest parking,miejsce na ognisko. Przemili gospodarze. Zawitamy tam jeszcze...


 
 

Jadwiga Kempska
Dodano: 2015-10-21
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-16 IP: xxx.95.234.19
 
 
    

Obiekt w 100% zgodny z opisem a nawet myślę, że można pokusić się o opinię na ponad 100%. Odwiedziliśmy to miejsce po raz drugi i będziemy wracać napewno nie raz. Piękna okolica, mnóstwo możliwości na czynny odpoczynek jak i na lenistwo na łonie natury. Spędzamy w domku najpiękniejsze chwile urlopu. Zadowolenie z pobytu jest MAX. Wszystko co oferują przemili właściciele jest wyjątkiem przy wynajmie domków letniskowych. Możliwość dysponowania bez ograniczeń rowerkiem wodnym i łódką pozwala na poznawanie i przeżywanie uroku jeziora Jeziorak oraz przepięknych krajobrazów. Wyposażenie domku jest na wysokim poziomie. Polecam gorąco i wystawiam mocnego POZYTYWA dla domku a najbardziej dla świetnych właścicieli. Napewno jest to miejsce do którego chętnie sie wraca. Osobiście zakochałam sie w tym miejscu. Dziękuje za wspaniałe miejsce na wakacje.


 
 

Ewa Marcin i Zosia
Dodano: 2015-08-29
Pobyt od: 2015-08-23 do 2015-08-28
 
 
    

Szczerze polecamy. Wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni. Domek jest funkcjonalny i bardzo dobrze wyposażony. Korzystaliśmy z łódki, rowerami jeździliśmy droga przez las do pobliskiego sklepu. Zdarzył się chłodniejszy dzień wiec była okazja do rozpalenia w kominku. Córka najchętniej spędzała czas w wodzie albo na przydomowy placyku zabaw. Wieczorami obowiązkowo karmienie kaczek i łowienie ryb z prywatnego pomostu. Koniecznie należy wspomnieć o bardzo sympatycznych Właścicielach :)Polecamy :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-31 19:45:25
Dziękujemy za tak miłą opinię. To dla nas duża satysfakcja że to co robimy i oferujemy zasługuje na Państwa uznanie.
 
 

Gosia i Marek
Dodano: 2014-11-05
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-08-02
 
 
   

Domek w 100 % zgodny z opisem, standard bardzo wysoki. Domek jest tak usytuowany, że na tarasie jest bardzo intymnie i cicho. Super atrakcją dla dzieciaków jest duży domek a także huśtawka i hamak. Okolica piękna. Nowe ścieżki rowerowe nad jeziorem prowadzą do samej Iławy. Spędziliśmy w Makowie wspaniałe 2 tygodnie i na pewno tu wrócimy.


 
 

Ewa i Darek
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-09-07 do 2014-09-13
 
 
    

Domek całkowicie zgodny z opisem, standard naprawdę wysoki, okolica piękna, cudny starodrzew, przemili i bardzo uczynni gospodarze,superatrakcyjne miejsce na wypoczynek, wycieczki rowerowe, raj dla grzybiarzy i wędkarzy. Naprawdę serdecznie polecam... a ja na pewno tu jeszcze nie raz wrócę:)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie